Ajattelin, et voisin kerrankin postata jotain muuta kuin vaatteisiin liittyvää. Mun kiinnostuslistalla heti vaatteiden jälkeen olis varmaan vuorossa ruoka, joten tässä vähän kuvaa siitä mitä mä ja Ria tänään kokkailtiin mun perheelle...
Eli tollanen kotiversio Rosson (ihanan täydellisestä ja suussasulavasta) broilerifocacciasta! Käytettiin tosin tässä versiossa focaccian sijaan maalaisleipää, joka sit vaan nopeasti paistettiin oliiviöljyssä rapeaksi pinnalta. Leivän välistä löytyy mozzarellalla kuorrutettua broiskufilettä, pestoa ja parmankinkkua, ja lisukkeina tarjottiin ranskalaisia ja Rian väsäämää chili-valkosipuli-kevytmajoneesi-dippiä.
Ja kaikki kunnia tästä Rialle kuuluukin, mä en meinaa tienny yhtään mitä pitää tehdä ja auttelin sit parhaani mukaan. Viimeiset kanat ja leivät uskalsin jopa paistaa :D Ens kerralla osaan sit tehä kaiken myös ilman apua... Olis kans kiva yrittää tehdä focaccialeipä ja pestokastike ite, niin kuin Ria oli tehnyt ekalla kerralla kun tätä ruokaa kokeili.
Oli kyllä hitsin hyvä korvike jos tekee Rosson broilerifocacciaa mieli, suosittelen kokeilemaan! Tää on tarpeeks yksinkertaista jopa mun kokkailuosaamista ajatellen... :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti